Untuk mendapatkan paparan yang lebih baik sila gunakan Browser Mozilla Firefox 8.0 atau Browser Internet Explorer 9.0 ke atas.
AKTIVITI BULAN INI: Keputusan PT3 ***** Mesyuarat Guru ***** Pendaftaran Tingkatan 1 ***** Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 ***** Kejohanan Merentas Desa *****

Sambutan Hari Guru SMK Paka meriah

Warna warni sambutan Hari Guru SMK Paka 2011
Selain memberi hadiah kepada guru masing-masing, sambutan Hari Guru SMK Paka di sini diserikan dengan pelbagai acara menarik. Perlawanan bola tampar. bola jaring serta acara sukaneka menjadikan suasana penuh ceria sejak dari pagi. Pelbagai ragam mereka untuk memenangi permainan dan pertandingan yang dianjurkan mencuit hati rakan-rakan dan guru-guru yang memenuhi padang  dan dataran perhimpunan sekolah. 
Selepas itu pula, guru-guru menunjukkan kehebatan menyanyikan lagu Guru Malaysia dan Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara dengan penuh semangat. Pelbagai persembahan seperti seloka oleh Cikgu Maulana, Nasyid oleh pelajar Kelab Nasyid bersama Ustaz Zuraihi, Nyanyian oleh Pengawas PSS bersama Cikgu Faziyana, Bacaan Sajak serta persembahan Speech Choir menghiasi sambutan Hari Guru. Sebelum itu juga, mereka diperdengarkan dengan amanat dari YB Perdana Menteri dan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia.
Menerusi sambutan ini, para pelajar memperlihatkan rasa hormat dan menghargai sumbangan guru-guru terhadap jasa dan bakti yang dicurahkan.

Pautan dalaman lain berkaitan Sambutan Hari Guru:
Pusat Sumber Sekolah SMK Paka:
Cempaka Lounge: 
memyselfandmasayu:
Shooting Star Prezz:


No comments:

Facebook SMK Paka

Penafian : Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh
penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP