Untuk mendapatkan paparan yang lebih baik sila gunakan Browser Mozilla Firefox 8.0 atau Browser Internet Explorer 9.0 ke atas.
AKTIVITI BULAN INI: Keputusan PT3 ***** Mesyuarat Guru ***** Pendaftaran Tingkatan 1 ***** Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 ***** Kejohanan Merentas Desa *****

Lawatan Bermaklumat Kepimpinan Pelajar

Tarikh:  13 Oktober 2010
Tempat: Kuala Terengganu

Perpustakaan Negeri Terengganu
Lawatan ini dianjurkan oleh Pusat Sumber Sekolah dengan kerjasama Badan Pengawas SMK Paka. Seramai 76 orang peserta yang terdiri daripada Pengawas sekolah dan Pengawas Pusat Sumber Sekolah SMK Paka telah terpilih untuk menyertai lawatan bermaklumat yang julung kali diadakan pada tahun ini. Destinasi yang dikunjungi ialah:
Muzium Negeri
Masjid Kristal
Peserta bergambar kenangan di Perpustakaan Negeri Terengganu*Dapatkan gambar sekitar lawatan ini hanya di Facebook SMK Paka

Boling Anjuran MGK Santai dan Meriah

Tarikh:  12 Oktober 2010
Masa : 3.00 petang
Tempat : Mesra Mall, Kerteh

Kepuasan jelas terpancar di wajah setiap guru dan kakitangan yang menyertai pertandingan ini. Mereka bukan sahaja dapat menghilangkan 'stres' sewaktu bekerja malah dapat mengeratkan jalinan ukhwah di kalangan peserta. Guru-guru dan kakitangan SMK Paka yang tidak bermain juga turut memberi sokongan moral kepada peserta. Maka riuh dan gamatlah pusat boling Mesra Mall, Kerteh dengan gelagat dan keletah peserta menghayun bola boling. Dengan sambutan yang memberangsangkan tidak mustahil pertandingan ini patut dijadikan acara tahunan dalam kalendar Majlis Guru & Kakitangan SMK Paka. Sekalung ucapan tahniah kepada ajk yang menjayakan pertandingan ini.
Mahu tahu siapakah pemenangnya??? Tunggu..


Pertandingan Boling @ Mesra Mall, Kerteh

Awas!! Pertandingan ini tidak dibuka kepada pelajar-pelajar SMK Paka

Pertandingan ini hanya terbuka kepada semua guru dan kakitangan SMK Paka. Program ini adalah anjuran Majlis Guru dan Kakitangan SMK Paka 2010.
Jangkaan pertandingan pada 13 Oktober 2010 (Selasa) pada pukul 3.00 petang.
Ayuh.. tunjukkan kehebatan anda dalam permainan ini. 
Daftarlah sekarang dengan Pn. Norazila bt Azizan / En. Kamal Mizan bin Ismail.

Saksikan kehebatan guru-guru anda dalam permainan boling. Semua dijemput hadir...

Facebook SMK Paka

Penafian : Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh
penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP