Untuk mendapatkan paparan yang lebih baik sila gunakan Browser Mozilla Firefox 8.0 atau Browser Internet Explorer 9.0 ke atas.
AKTIVITI BULAN INI: Keputusan PT3 ***** Mesyuarat Guru ***** Pendaftaran Tingkatan 1 ***** Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 ***** Kejohanan Merentas Desa *****

Album Kenangan Kem Kepimpinan Pengawas SMK Paka

Tarikh: 6 hingga 8 Mac 2011
Tempat: Marang Village, TerengganuSEMANGAT: Ketika menyanyikan lagu 'Negaraku'
TEKUN: Para pengawas mendengar ucapan perasmian oleh Tuan Pen. Pengarah APMT
Antara tetamu VIP yang hadir
PENGHARGAAN: Pengetua menyampaikan cenderahati kepada Penolong Pengarah APMT

JUARA MILIK KITA LAGI


Atlit Olahraga SMK Paka telah berjaya mengekalkan kejuaraan dalam Kejohanan Olahraga MSS Dungun Kali ke 42 Tahun 2011 di Padang SMK Sultan Omar, Dungun. 
SMK Paka telah memperolehi 20 pingat emas, 12 pingat perak dan 6 pingat gangsa sekaligus mengalahkan pesaing terdekat SMK Sains yang mengutip 16 emas, 10 perak dan 6 gangsa. Kejayaan yang dicapai hasil daripada semangat juang yang tinggi daripada atlit bertanding serta sokongan yang padu daripada semua warga SMK Paka dan ibu bapa / penjaga.
Sekalung penghargaan dan tahniah diucapkan kepada semua atlit bertanding dan kejayaan ini pastinya meletakkan SMK Paka sebagai sekolah yang cemerlang dalam bidang sukan.
'EXCELLENCE FOR ALL'Glitter Photos
*Gambar sepanjang kejohanan sila layari Facebook SMK Paka

2 orang pelajar SMK Paka Wakili Terengganu Ke Sarawak

Pelajar SMK Paka meneruskan kecemerlangan apabila 2 orang pelajar telah terpilih mewakili negeri Terengganu dalam Kejohanan Merentas Desa MSSM 2011 di Kuching, Sarawak pada 4 Mac 2011. Warga SMK Paka melahirkan kesyukuran di atas kejayaan ini seterusnya mendoakan agar mereka terus mencipta kecemerlangan. Tahniah diucapkan kepada pelajar ini.

WAN MARZUKI BIN WAN MOHAMMAD
AHMAD BIN ABDULLAH

Facebook SMK Paka

Penafian : Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh
penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP