Untuk mendapatkan paparan yang lebih baik sila gunakan Browser Mozilla Firefox 8.0 atau Browser Internet Explorer 9.0 ke atas.
AKTIVITI BULAN INI: Keputusan PT3 ***** Mesyuarat Guru ***** Pendaftaran Tingkatan 1 ***** Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 ***** Kejohanan Merentas Desa *****

ANUGERAH PEMBACA TERBANYAK (Mei dan Jun 2010)

Nadi Ilmu Amalan Membaca (NILAM) masih lagi subur di hati para pelajar SMK Paka. Ini terbukti apabila pelajar berlumba-lumba berkunjung ke perpustakaan SMK Paka untuk membaca buku. Baru-baru ini, majlis penganugerahan pembaca terbanyak bagi bulan Mei dan Jun telah pun berlangsung. Majlis ini telah disempurnakan oleh Tn Hj Kamarudin bin Saman, Guru Penolong Kanan Pentadbiran SMK Paka.
Tahniah diucapkan kepada para pemenang.

Nurhayati Bt Harun (1 B)                                 M. Firdaus Bin Nazman (2 C)


Nauli Sutra Samosir Bt Jamal (3 D)                 Nor Hafizah Bt Ahmad (4 A)

M. Fadzli Bin Hamdzan (5 MV)

SAMBUTAN IHYA' RAMADHAN

Sambutan berlangsung pada 10 Ogos 2010 bersamaan 29 Syaaban 1431H. Sambutan Ihya' Ramadhan ini berbentuk ceramah dengan mengharapkan semua pelajar dapat menjalani ibadat puasa dengan ilmu dan penghayatan. Ceramah tersebut telah disampaikan oleh penceramah jemputan iaitu Ustaz Mohd Yusof Abd Razak dan Ustaz Jamaluddin Jusoh. Ceramah yang diselang seli dengan kuiz secara lisan membuatkan pelajar amat berminat dengan penyampaian yang disampaikan. Kita imbas program yang berlangsung..


 Sebahagian pelajar menitiskan air mata tanda keinsafan...

Facebook SMK Paka

Penafian : Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh
penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP