Untuk mendapatkan paparan yang lebih baik sila gunakan Browser Mozilla Firefox 8.0 atau Browser Internet Explorer 9.0 ke atas.
AKTIVITI BULAN INI: Keputusan PT3 ***** Mesyuarat Guru ***** Pendaftaran Tingkatan 1 ***** Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 ***** Kejohanan Merentas Desa *****

Marzuki SMK Paka ke Pentas Antarabangsa

Wan Marzuki Bin Wan Mohamad, atlit merentas desa SMK Paka yang mewakili Terengganu telah berjaya mengharumkan nama SMK Paka apabila telah memenangi gangsa di dalam Kejohanan Olahraga MSSM 2012 di Kedah, baru-baru ini. Sebelum itu, beliau memperoleh Emas di dalam kategori berpasukan. Kejayaan yang dicapai ini lebih manis apabila beliau terpilih untuk melebarkan sayap ke pentas antarabangsa bagi mewakili Malaysia untuk bertanding ke peringkat Asia.

Inilah hasil kegigihan dan semangat yang ditunjukkan oleh Wan Marzuki Bin Wan Mohamad. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Semua pelajar SMK Paka patut menjadikan kejayaan ini sebagai motivasi tambahan untuk lebih berjaya lagi di dalam semua bidang selaras dengan slogan SMK Paka 'EXCELLENCE FOR ALL'.

TAHNIAH DIUCAPKAN...

No comments:

Facebook SMK Paka

Penafian : Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh
penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP