Untuk mendapatkan paparan yang lebih baik sila gunakan Browser Mozilla Firefox 8.0 atau Browser Internet Explorer 9.0 ke atas.
AKTIVITI BULAN INI: Keputusan PT3 ***** Mesyuarat Guru ***** Pendaftaran Tingkatan 1 ***** Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 ***** Kejohanan Merentas Desa *****

Melestarikan Pendidikan Terbilang

Ucapan Aluan Yang Berbahagia Encik Razali bin Daud, Pengarah Pelajaran Negeri Terengganu

     Pendidikan Terengganu adalah milik warga pelajaran. Marilah kita bersama-sama memperkasakan kualiti komitmen kerja pendidikan dan persekolahan bagi melonjakkan kecemerlangan pendidikan menerusi agenda "Melestarikan Pendidikan Terbilang" serentak merealisasikan "Terengganu Negeri Anjung Ilmu" yang berkonsepkan "1Malaysia, Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan".
     Saya memohon seluruh warga pelajaran negeri Terengganu mendoakan saya supaya menjadi seorang ketua yang amanah, jujur dan ikhlas dalam memimpin pendidikan Terengganu. Semoga pendidikan Terengganu sentiasa dirahmati, diberkati, diampuni dan memperolehi kejayaan.
     Marilah kita dengan penuh komitmen dan dedikasi bersama-sama merealisasikan NKRA, Kementerian Pelajaran Malaysia dan KPI, Jabatan Pelajaran Negeri Terengganu.

No comments:

Facebook SMK Paka

Penafian : Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh
penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP